Ma-Vr: Voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden. Gratis verzending boven de €60,-

Image Alt

Retourneren

JE HEBT HET RECHT OM BINNEN EEN TERMIJN VAN 14 DAGEN ZONDER OPGAVE VAN REDEN HET PRODUCT TE RETOURNEREN, ZOLANG HET PRODUCT ONGEOPEND EN ONGEBRUIKT IS. DE HERROEPINGSTERMIJN VERSTRIJKT 14 DAGEN NA DE LEVERDATUM. 

Let op! 

Voor het beoordelen van verbruiks- en/of hygiëne producten en tools (zoals shampoo, make-up, etc.) is het niet toegestaan om de verpakking te openen en/of het product te gebruiken. Het uitgangspunt hierbij is dat de klant het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij/zij dat in de winkel zou mogen doen. De klant is aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan die verder gaat dan toegestaan. Indien je een hygiëne product retourneert wordt er een waardevermindering van 100% toegepast.

 

Retourneren

 • Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dien je: binnen 14 dagen een bericht te sturen dat je het product retour wil sturen.
 • Indien het pakket wordt geretourneerd hebben wij een ingevuld retourformulier nodig om de retour te verwerken. Het formulier dient aanwezig te zijn in je pakket, je kan hiervoor gebruikmaken van het retourformulier.
 • Indien het pakket niet compleet is, of er zijn problemen rondom de levering dan dien je dit binnen 48 uur na ontvangst te melden.
 • Klopt je bestelling niet? Geef dit binnen 48 uur na ontvangst aan ons door, dan lossen we dit zo snel mogelijk voor je op! Neem contact op met info@ckhairandbeauty.nl en vermeld hier duidelijk jouw naam, ordernummer en de items waar het om gaat.
 • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. We raden aan om het verzendbewijs goed te bewaren. Betreft het garantie, dan sturen wij je een retourlabel nadat het defect is gemeld.
 • Niet-identificeerbare retourzendingen worden voor maximaal 1 maand opgeslagen. De klant kan zich melden via de klantenservice. Na deze periode wordt het pakketje via eigen administratie verwerkt en kan hier niet meer over gecorrespondeerd worden.
 • Je ontvangt het bedrag inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) binnen 14 werkdagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de beslissing de overeenkomst te herroepen.
 • Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd.
 • Indien je hebt gekozen voor Klarna , dien je zelf aan hen te melden dat je het pakket retour hebt gestuurd om eventuele betalingsherinneringen te voorkomen. Wanneer wij jouw pakket retour hebben ontvangen zullen wij dit direct doorgeven aan Klarna.
 • De terugbetaling zal plaats vinden wanneer wij de goederen hebben ontvangen, of je hebt aangetoond dat de producten retour zijn gezonden.
 • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ckhairandbeauty.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Onze contactgegevens zijn:

 

CK hair and beauty

Vaartplein 7a

2691 AJ s-Gravenzande 

Retour formulier

Hi Beauty,

Wil je een aankoop retourneren? Geen probleem! Dat kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Voor een snelle verwerking van je retourverzoek vragen wij om onderstaand formulier volledig in te vullen.

Let op: Vergeet niet je ordernummer te vermelden, anders loop je de kans om vertraging op te lopen bij je retourverzoek. En mocht je een gratis product hebben ontvangen bij je te retourneren product(en), houdt er dan rekening mee dat deze ook retour gestuurd moet worden.

  Voldoet niet aan verwachtingVerkeerde besteldDefect / beschadigd geleverdOnjuist geïnformeerdAnders, namelijk Terugbetaling van het aankoop bedragHetzelfde product onbeschadigd ontvangenEen vervangend product

  (Afhankelijk van welk product je kiest kan het zijn dat er een bijbetaling nodig is. We nemen hierover altijd contact op voordat we iets verzenden)

  Let op: De 14 dagen bedenktijd is een zichttermijn, geen gebruikstermijn. Als je het aangekochte product hebt gebruikt (of als de originele verpakking is beschadigd of weggegooid) zal er sprake zijn van een waardevermindering. Door het gebruik of een beschadigde / ontbrekende verpakking is het product namelijk niet meer in “winkelstaat” en kunnen we het product niet meer verkopen, waardoor het kan dat je niet het volledige bedrag terug krijgt.

  Heb je nog vragen over je retour? Neem dan contact op met ons Op via de mail: info@ckhairandbeauty.nl

  CK hair and beauty 
  Vaartplein 7A 
  2691 AJ s-Gravenzande