Ma-Vr: Voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden. Gratis verzending boven de €60,-

Image Alt

Over ons

Over ons

98% Natuurlijke bestanddelen

Een 100% natuurlijk verzorgingsproduct bestaat niet. Omdat geen enkel product houdbaar zou zijn zonder stoffen die ervoor zorgen dat de ingrediënten goed en gezond blijven. CK haircare producten hebben door toevoeging van een minimale hoeveelheid semi-natuurlijke stoffen na opening een houdbaarheid van maar liefst zes maanden en bevatten het hoogst haalbare volume zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten.

Deze organische en natuurlijke ingrediënten bestaan uit plantextracten, zaden en notenextracten en essentiële, aromatische of etherische oliën. Kostbare bestanddelen uit de natuur die rijk zijn aan mineralen, vitaminen, eiwitten en antioxidanten en die verzorgend, beschermend en voedend zijn voor het haar. 

Word gratis member op onze nieuwsbrief schrijf je hier in.

schrijf in voor onze nieuwsbrief

    Organic
    natuurlijk • organisch

    hoogwaardige kwaliteit

    Onze shampoo, conditioner en masker bevatten natuurlijke en organische ingrediënten. Alle producten van CK haircare zijn uitvoerig dermatologisch getest en geschikt voor ieder haartype. Deze producten zijn door CK haircare met grote zorg samengesteld en daardoor van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien maken we geen gebruik van dierproeven/proefdieren en zijn daarom crueltyfree! Ook maken wij gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen.